Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali875g185kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g438g123kcal2.6g26g0.9g10.9g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen700g973kcal133g0g49g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g175g158kcal5.3g6.1g12.3g1.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6272g3347kcal304.6g129.8g177.4g64g
Valittu annoskoko3136g1674kcal152.3g64.9g88.7g32g
Annoskoko puolitettuna1568g837kcal76.2g32.5g44.4g16g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404