Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g601g390kcal9.6g90.1g0.6g0g
Keittojuurekset, apetit300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g270g76kcal3g13g1.1g8.1g
Vihreä papu, pitkä150g41kcal2.9g6.2g0.3g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g25kcal0.8g0.6g2.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow9g23kcal0.9g0.9g1.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6282g3261kcal268g250.4g133.8g37.4g
Valittu annoskoko3141g1630kcal134g125.2g66.9g18.7g
Annoskoko puolitettuna1571g815kcal67g62.6g33.5g9.4g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856