Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio1202g1082kcal54.1g60.1g72.1g0g
Paprika vihreä 301g64kcal2.8g7.5g0.9g5.7g
Purjosipuli 241g55kcal4.4g5.8g0.5g5g
Sinappi 60g79kcal2.6g8.5g3.6g1g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Kananmuna, keitetty 1323g1887kcal165.3g4g135.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g6344kcal459.8g172.2g425.6g24.2g
Valittu annoskoko3144g3172kcal229.9g86.1g212.8g12.1g
Annoskoko puolitettuna1572g1586kcal115g43.1g106.4g6.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251