Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 270g1957kcal3.2g1.1g219.3g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 234g772kcal4.7g7g81.8g0g
Manteli 300g1846kcal72.1g19.8g161.8g21.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g599g1529kcal35.4g19.2g143.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g989kcal6g9g104.9g0g
Punaherukka 450g255kcal6.5g33.7g1.8g22.5g
Mustaherukka 435g256kcal4.6g33.9g1.7g25.2g
Mansikka 180g84kcal0.9g15.1g0.4g3.4g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g16565kcal352.4g338.2g1497.6g145.6g
Valittu annoskoko3144g8283kcal176.2g169.1g748.8g72.8g
Annoskoko puolitettuna1572g4141kcal88.1g84.6g374.4g36.4g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647