Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1500g1034kcal75.9g140.4g6g46.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Cashewpähkinä 180g1034kcal36g33.8g83.4g6.3g
Mineraalisuola keskiarvo 12g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g12g47kcal6.1g4.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g5387kcal240.6g374.4g300.6g111.8g
Valittu annoskoko3144g2693kcal120.3g187.2g150.3g55.9g
Annoskoko puolitettuna1572g1347kcal60.2g93.6g75.2g28g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928