Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 91g635kcal0.6g0g71.5g0g
Neilikka, annos 4g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 76g255kcal0g62.2g0g1.1g
Sokeri 77g312kcal0g76.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g85kcal7.5g0.2g6.1g0g
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g2644kcal17.2g294.4g155.6g3.2g
Valittu annoskoko315g1322kcal8.6g147.2g77.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna158g661kcal4.3g73.6g38.9g0.8g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72094