Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät117g436kcal15.2g80.5g7g7g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g198g60kcal2.2g10.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g992kcal34.8g182.4g14.8g14g
Valittu annoskoko315g496kcal17.4g91.2g7.4g7g
Annoskoko puolitettuna158g248kcal8.7g45.6g3.7g3.5g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818