Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 11g8.4kcal1.5g0.1g0g0.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Kaurahiutale 18g68kcal2.6g10.3g1.3g1.8g
Pellavansiemenrouhe,Risetti14g72kcal3.6g4.8g4.2g4.1g
Mantelilastu (A la meira)11g68kcal2.7g0.7g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g82g1.4g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1331kcal44.6g195.8g36.8g21.6g
Valittu annoskoko315g665kcal22.3g97.9g18.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna158g333kcal11.2g49g9.2g5.4g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640