Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g38g230kcal7.2g1.9g20.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale11g6.8kcal1.1g0.6g0g8.3g
Tattarijauho, Myllynparas26g90kcal3.4g17.8g0.4g1.4g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g19g68kcal3.2g8.9g1.5g3g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)7.5g0.8kcal0.1g0g0g6.4g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g21g154kcal0.2g0.2g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1111kcal30.8g61.6g79g38.2g
Valittu annoskoko315g556kcal15.4g30.8g39.5g19.1g
Annoskoko puolitettuna158g278kcal7.7g15.4g19.8g9.6g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365