Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g32g58kcal2.4g1.3g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 128g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras65g226kcal8.7g42.4g1.9g3.9g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 64g146kcal12.2g0g10.9g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu4.8g13kcal1.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g917kcal50.2g89.2g38.4g8.4g
Valittu annoskoko315g458kcal25.1g44.6g19.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna158g229kcal12.6g22.3g9.6g2.1g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978