Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)150g48kcal4.5g7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g75g251kcal12.2g37.5g5.7g10.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 55g167kcal4.8g30.5g1g7.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.1g26kcal2.4g0.6g1.6g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana630g1436kcal47.8g151.2g66.6g40.6g
Valittu annoskoko315g718kcal23.9g75.6g33.3g20.3g
Annoskoko puolitettuna158g359kcal12g37.8g16.7g10.2g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528