Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.7g0.4g2.9g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Juusto, keskiarvo 25g88kcal6.3g0.1g6.9g0g
Maito,kevyt (valio) 100g75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Voi 60% rasvaa 11g57kcal0.1g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana631g506kcal30.2g23g30.2g10g
Valittu annoskoko316g253kcal15.1g11.5g15.1g5g
Annoskoko puolitettuna158g126kcal7.6g5.8g7.6g2.5g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378