Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.8g7g12.3g
Tomaatti, tuore1050g213kcal6.3g39.9g3.1g14.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa350g1050kcal80.5g0g80.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g3158kcal193.2g167.4g181.2g54g
Valittu annoskoko3150g1579kcal96.6g83.7g90.6g27g
Annoskoko puolitettuna1575g790kcal48.3g41.9g45.3g13.5g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480