Kebab, naudanpaisti

Sekoita ainekset tilavassa astiassa kunnolla sekaisin.

Taikina on valmista, kun pippuri ja suola on sekoittunut hyvin ja taikina nousee kulhosta htenäisenä könttinä.

Aseta pöydälle reilu 50 cm suikale alumiinifolioa ja muotoile taikinasta sopivapötkylä, kuten lihamurekkeestakin.

Koita saada taikinasta mahdollisimman tiivispaketti.

Kiedo "poika" reilusti foliokääreeseen ja laita uuniin pellille.

Uunissa köntti saa muhia min. 4 tuntia @100 asteessa.

Kun poika otetaan uunista, leikka kääreen kulmaan ja valuta ylimääräinen neste/rasva pois.

Sitten vaan siivuttamaan ja on terveellistä ja hyvää.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Frendiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2997g5095kcal599.4g0g299.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 135g94kcal1.7g15.2g1.7g5.2g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g10479kcal1206.2g44.2g604g20g
Valittu annoskoko3150g5240kcal603.1g22.1g302g10g
Annoskoko puolitettuna1575g2620kcal301.6g11.1g151g5g
Arvot/100g100g166kcal19.1g0.7g9.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326752