Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1402g2383kcal280.3g0g140.2g0g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Mutti paseerattu tomaatti315g101kcal5.4g14.5g0.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g245g182kcal11g31.6g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 876g307kcal40.5g17.1g2.6g21.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Basilika, kuivattu 7g18kcal1g1.4g0.3g2.8g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g6825kcal686g161.2g360.6g67.6g
Valittu annoskoko3150g3413kcal343g80.6g180.3g33.8g
Annoskoko puolitettuna1575g1706kcal171.5g40.3g90.2g16.9g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963