Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kukkakaali 560g135kcal10.1g12.3g1.7g12.9g
Pinaatti 175g23kcal2.8g0.7g0.5g2.3g
Paprika keskiarvo 140g40kcal1.3g6g0.6g2.7g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)210g23kcal2.3g2.3g0.4g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.6g0.6g7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g560g114kcal3.4g21.3g1.7g7.8g
Vesi, vesijohtovesi 1119g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton21g4.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g899kcal47.2g129.6g11.4g73.2g
Valittu annoskoko3150g449kcal23.6g64.8g5.7g36.6g
Annoskoko puolitettuna1575g225kcal11.8g32.4g2.9g18.3g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795