Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 34g14kcal3.3g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 112g109kcal3.4g22g0.4g1.1g
Soijajauho vähärasvainen 7g27kcal3.2g2g0.5g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g28g91kcal14.1g8.4g0.1g1.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 28g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g658kcal53.6g83.8g10.6g8.8g
Valittu annoskoko316g329kcal26.8g41.9g5.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna158g165kcal13.4g21g2.7g2.2g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297