Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g76g102kcal6.8g13.8g2g3.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)104g37kcal1g7.2g0.5g1.5g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Voi 8.4g61kcal0.1g0g6.9g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.7g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g28g110kcal0.6g0.7g11.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki56g45kcal7.3g1.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g953kcal32.8g49.2g70.2g10.6g
Valittu annoskoko316g476kcal16.4g24.6g35.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna158g238kcal8.2g12.3g17.6g2.7g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143