Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu83g166kcal10.8g2.4g13.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)77g27kcal0.8g5.3g0.4g1.1g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Paprika vihreä 17g3.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 52g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g459kcal25.6g27.4g27.8g7g
Valittu annoskoko316g229kcal12.8g13.7g13.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna158g115kcal6.4g6.9g7g1.8g
Arvot/100g100g73kcal4g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889