Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta14g38kcal1g6.8g0.7g0.7g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g8.1g30kcal1.1g5.9g0.2g0.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%50g30kcal1.6g3.5g1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.2g0.2g1g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g25g85kcal6.2g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana633g861kcal72.8g39g45.8g5.6g
Valittu annoskoko317g431kcal36.4g19.5g22.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna158g215kcal18.2g9.8g11.5g1.4g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159