Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)142g117kcal2.6g25.1g0.1g1.4g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sianliha keskiarvo 71g156kcal13g0g11.6g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g579kcal32.2g55.2g24g4.8g
Valittu annoskoko317g289kcal16.1g27.6g12g2.4g
Annoskoko puolitettuna158g145kcal8.1g13.8g6g1.2g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129