Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1505g481kcal45.1g70.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl251g2257kcal0g0g250.8g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g752g2520kcal121.9g376.1g57.2g102.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 552g1677kcal48.3g305.6g10.5g76.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 82g264kcal23.7g5.7g16.3g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g14399kcal478g1516.2g669.6g408g
Valittu annoskoko3160g7200kcal239g758.1g334.8g204g
Annoskoko puolitettuna1580g3600kcal119.5g379.1g167.4g102g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528