Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g480g2880kcal100.8g31.7g259.2g0g
Kookoshiutale 160g1057kcal13g10.2g103.2g26.1g
Kananmuna kuoreton 240g342kcal30g0.7g24.6g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)600g4320kcal0.6g0.6g480g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g400g232kcal36g20g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)400g500kcal13.2g14.8g40g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g120g456kcal1.7g112.4g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 720g243kcal5g39.6g0.7g10.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g66kcal4.7g9g4.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g20263kcal412g493.2g1825.4g77g
Valittu annoskoko3160g10131kcal206g246.6g912.7g38.5g
Annoskoko puolitettuna1580g5066kcal103g123.3g456.4g19.3g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904