Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1201g2042kcal240.2g0g120.1g0g
Oliiviöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Tomaattimurska 1201g353kcal6.7g63.7g2.4g22.8g
Tomaattisose tomaattipyree 90g69kcal4.1g11.6g0.2g0.9g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15g17kcal0.1g3.5g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6324g6774kcal528.2g228.8g401.2g66.6g
Valittu annoskoko3162g3387kcal264.1g114.4g200.6g33.3g
Annoskoko puolitettuna1581g1694kcal132.1g57.2g100.3g16.7g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883