Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 938g307kcal5.8g52.1g1.9g23.9g
Kaali, valkokaali938g198kcal11.2g31.9g1.9g19.7g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g70g14kcal0g4.6g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl23g33kcal1.1g2.2g2.2g0g
Hunaja 33g108kcal0.2g26.5g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 445g247kcal3.7g55.1g0.4g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g469g553kcal14.1g18.7g46.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g3046kcal78.2g404.6g107.6g95.2g
Valittu annoskoko3164g1523kcal39.1g202.3g53.8g47.6g
Annoskoko puolitettuna1582g762kcal19.6g101.2g26.9g23.8g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316