Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g150g420kcal28.5g0g33g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste600g150kcal5.4g28.8g1.8g17.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g10898kcal530.2g157g900.2g56g
Valittu annoskoko3168g5449kcal265.1g78.5g450.1g28g
Annoskoko puolitettuna1584g2724kcal132.6g39.3g225.1g14g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530