BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g384g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Broilerin nahaton rintafilee1600g1648kcal369.6g0g24g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni800g1040kcal24g16g104g0g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g6482kcal799.8g74g353.8g13.6g
Valittu annoskoko3168g3241kcal399.9g37g176.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna1584g1621kcal200g18.5g88.5g3.4g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517