Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 360g1187kcal36.3g208.9g12.6g41.4g
Vehnäjauho puolikarkea 1080g3706kcal110.1g756g13g37.8g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g33g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 150g1327kcal0g0g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g12731kcal292.8g2001.8g351.2g158.4g
Valittu annoskoko3168g6365kcal146.4g1000.9g175.6g79.2g
Annoskoko puolitettuna1584g3183kcal73.2g500.5g87.8g39.6g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098