Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2148g4756kcal375.9g0g365.1g0g
Kananmuna kuoreton 295g421kcal36.9g0.9g30.3g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka242g435kcal12.1g16.2g36.2g7.2g
Sipuli (kuorittu)483g131kcal6.3g23.2g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g11486kcal862.4g80.6g865.2g30.8g
Valittu annoskoko3168g5743kcal431.2g40.3g432.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna1584g2871kcal215.6g20.2g216.3g7.7g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333