Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 146g1289kcal0g0g145.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 108g75kcal1.3g12.2g1.3g4.2g
Mustapippuri 35g99kcal3.8g13.5g1.2g9.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2879g3700kcal597.4g0g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g10327kcal1205g51.4g584.6g27g
Valittu annoskoko3168g5163kcal602.5g25.7g292.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna1584g2582kcal301.3g12.9g146.2g6.8g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200