Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2101g3488kcal399.2g0g210.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g41kcal1.9g0.2g3.6g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g180g250kcal22.5g0.5g17.7g0g
Korppujauho 90g330kcal9.4g67.4g0.9g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma240g288kcal7.7g10.8g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g8923kcal887.6g180.8g513.6g17.8g
Valittu annoskoko3168g4462kcal443.8g90.4g256.8g8.9g
Annoskoko puolitettuna1584g2231kcal221.9g45.2g128.4g4.5g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201726