Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 334g2422kcal4g1.3g271.5g0g
Sokeri 227g922kcal0g226.8g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl35g45kcal4.5g0.1g2.9g0g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 521g1787kcal53.1g364.6g6.3g18.2g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g628g314kcal6.3g75.3g6.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl267g908kcal5.3g8g93.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g668g434kcal73.5g28g2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 107g69kcal3.4g5.2g3.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.3g1.3kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl294g382kcal38.5g0.9g24.4g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 43g162kcal2.4g35.8g0.6g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g107kcal0g26.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g15153kcal383.4g1555.8g822.4g38.2g
Valittu annoskoko3168g7576kcal191.7g777.9g411.2g19.1g
Annoskoko puolitettuna1584g3788kcal95.9g389g205.6g9.6g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508