Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman1280g2176kcal153.6g0g128g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)640g768kcal19.2g26.2g64g0g
Vesi, vesijohtovesi 256g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g160g592kcal22.2g116g4g6.6g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g480g408kcal14.9g22.1g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g8892kcal507.8g330.8g521.8g13.2g
Valittu annoskoko3168g4446kcal253.9g165.4g260.9g6.6g
Annoskoko puolitettuna1584g2223kcal127g82.7g130.5g3.3g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632