Vehnärieska pannulla

Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1775g6091kcal180.9g1242.6g21.3g62.1g
Vesi, vesijohtovesi 1366g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g12182kcal361.8g2485.2g42.6g124.2g
Valittu annoskoko3168g6091kcal180.9g1242.6g21.3g62.1g
Annoskoko puolitettuna1584g3046kcal90.5g621.3g10.7g31.1g
Arvot/100g100g192kcal5.7g39.2g0.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295127