CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 549g1799kcal57.9g333g12.1g54.3g
Kauralese 54g194kcal9.7g24.6g4.1g9.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g953kcal0g0g107.7g0g
Arla Apetina Feta 3%399g439kcal71.8g8g12g0g
Paprika vihreä 200g42kcal1.9g5g0.6g3.8g
Paprika keltainen 299g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Tomaattimurska 399g117kcal2.2g21.1g0.8g7.6g
Pinaatti 100g13kcal1.6g0.4g0.3g1.3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti 299g68kcal1.7g10.3g0.9g4.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 299g687kcal67.3g0g44.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6335g9000kcal443.2g873g368.4g176.4g
Valittu annoskoko3168g4500kcal221.6g436.5g184.2g88.2g
Annoskoko puolitettuna1584g2250kcal110.8g218.3g92.1g44.1g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327