Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2640g289kcal14.8g37g2.6g18.5g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g240g48kcal0g15.6g0g0g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g2261kcal33.2g489.6g6g39g
Valittu annoskoko3168g1130kcal16.6g244.8g3g19.5g
Annoskoko puolitettuna1584g565kcal8.3g122.4g1.5g9.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041