Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1600g683kcal54.1g76.8g16g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 624g2141kcal63.6g436.8g7.5g21.8g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g480g67kcal9.1g1.9g2.4g0g
Rypsiöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g8011kcal349.6g1033.4g258.6g43.6g
Valittu annoskoko3168g4005kcal174.8g516.7g129.3g21.8g
Annoskoko puolitettuna1584g2003kcal87.4g258.4g64.7g10.9g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92474