Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g75g11kcal1.4g0.5g0.3g1.5g
Mango (tuore)63g42kcal0.3g9.6g0.2g1.3g
Avokado, kuorittu, kivetön 75g149kcal2g0.6g14.6g5g
Verigreippi, annos 250g63g33kcal0.6g8.2g0.1g1.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g31g282kcal0g0g31.3g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g9g10kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g1053kcal8.8g42.2g93g18.2g
Valittu annoskoko317g527kcal4.4g21.1g46.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna159g263kcal2.2g10.6g23.3g4.6g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037