Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.5g0g
Merilohifile, norja2500g4150kcal417.5g0.2g275g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g625g938kcal18.8g28.1g87.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6340g10850kcal872.6g56.6g800g0g
Valittu annoskoko3170g5425kcal436.3g28.3g400g0g
Annoskoko puolitettuna1585g2713kcal218.2g14.2g200g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497