Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1499g375kcal19.5g62.9g3g0g
Tomaatti 1079g246kcal6g37.2g3.2g15.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)300g180kcal3g13.5g12g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g300g573kcal71.9g6g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6354g2745kcal200.8g239.2g96.4g30.2g
Valittu annoskoko3177g1373kcal100.4g119.6g48.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna1589g686kcal50.2g59.8g24.1g7.6g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545