Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Sipuli 900g272kcal11.2g43.2g1.8g15.3g
Vesi, vesijohtovesi 1170g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g180g504kcal34.2g0.1g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6354g2542kcal101.6g193.6g140.4g75.6g
Valittu annoskoko3177g1271kcal50.8g96.8g70.2g37.8g
Annoskoko puolitettuna1589g636kcal25.4g48.4g35.1g18.9g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255