Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g2519g3627kcal554.1g0g151.1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola281g449kcal22.4g11.2g36.5g0g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g281g954kcal39.3g0g87g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g10113kcal1234.2g31.8g549.6g3.4g
Valittu annoskoko3178g5056kcal617.1g15.9g274.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna1589g2528kcal308.6g8g137.4g0.9g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955