Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Chili, vihreä, tuore 40g18kcal0.8g3.2g0.1g0.6g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 480g1529kcal117g219.4g9.1g42.7g
Viinietikka 30g6.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g3845kcal253.4g575.4g23.2g132.4g
Valittu annoskoko3178g1923kcal126.7g287.7g11.6g66.2g
Annoskoko puolitettuna1589g961kcal63.4g143.9g5.8g33.1g
Arvot/100g100g61kcal4g9.1g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954