Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g874g3059kcal114.5g606.6g14.9g28g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.7g0.5g4.2g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)874g787kcal142.5g12.2g19.2g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g699g594kcal9.8g30.8g48.9g2.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa350g1049kcal80.4g0g80.4g0g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Mustapippuri 18g49kcal1.9g6.7g0.6g4.6g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 87g773kcal0g0g87.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g12761kcal705g1336.4g503.8g80g
Valittu annoskoko3178g6381kcal352.5g668.2g251.9g40g
Annoskoko puolitettuna1589g3190kcal176.3g334.1g126g20g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686