Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 200g71kcal0.3g14.2g0.2g4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 24g169kcal0.1g0g19g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g38g146kcal0.1g36.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kaurahiutaleita(lidl)25g88kcal3.5g14g1.7g2.5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g13g76kcal3.1g1.8g6.3g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1214kcal17.6g156g54.8g16g
Valittu annoskoko318g607kcal8.8g78g27.4g8g
Annoskoko puolitettuna159g304kcal4.4g39g13.7g4g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258