Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g112g819kcal1.1g1.1g89.8g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g15g59kcal0.3g14.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5.2g0.5kcal0.1g0g0g4.5g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton18g58kcal4.1g1.9g3.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g2366kcal52.4g42g220.8g9g
Valittu annoskoko318g1183kcal26.2g21g110.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna159g592kcal13.1g10.5g55.2g2.3g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546