Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen187g528kcal20.4g90.9g12.7g5.8g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g64g254kcal3.5g2.8g25.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g67g261kcal10.1g2g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g2085kcal68g191.4g123.4g11.6g
Valittu annoskoko318g1043kcal34g95.7g61.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna159g521kcal17g47.9g30.9g2.9g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890