Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka76g266kcal9.9g51.7g0.3g2.9g
Ruisjauho Pirkka23g69kcal2.2g13.7g0.5g3.4g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)56g17kcal0.6g2.3g0.2g0.1g
Kebablastu 300g, pouttu42g106kcal6.3g2.1g8g0.4g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g39g24kcal0.2g5.9g0g0.6g
Pizzajuusto, valio21g72kcal5.3g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g1155kcal49g151.4g34.6g14.8g
Valittu annoskoko318g578kcal24.5g75.7g17.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna159g289kcal12.3g37.9g8.7g3.7g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029