Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g100g165kcal20g0g10g0g
Herkkusieni 55g8.8kcal1.2g0.2g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz10g10kcal0.1g2.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g602kcal48.8g31.2g31.8g6g
Valittu annoskoko319g301kcal24.4g15.6g15.9g3g
Annoskoko puolitettuna159g150kcal12.2g7.8g8g1.5g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726