KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.28g98kcal2g19.9g0.9g1.7g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g75g98kcal13.5g1g4.1g0g
Findus wokki Classic 500G63g19kcal1.3g3.1g0.3g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g3.1g26kcal0g0g3.1g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g50g30kcal0.5g2.6g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana637g540kcal34.6g53.2g20.8g3.8g
Valittu annoskoko319g270kcal17.3g26.6g10.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna159g135kcal8.7g13.3g5.2g1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865